Kazematten Brouwerij

05 November 2019

5 Jaar Brouwerij Kazematten

Brouwerij Kazematten blaast 5 kaarsjes uit! Om de 5de verjaardag van de brouwerij te vieren, organiseren we een opendeurweekend met tal van activiteiten. 

PROGRAMMA VRIJDAG 13 DECEMBER 2019

Op vrijdag 13 december is er een concert van Bloedend Hart. Het duo Joost Denuwelaere en Frank Verdru schreef de afgelopen decennia een indrukwekkend oeuvre bijeen, dat ondertussen tot het collectief geheugen behoort van verschillende Westhoek generaties. Voorafgaand aan het concert worden 2 gerechten geserveerd, verzorgd door het Poperingse cateringbedrijf ‘Wood Meets Food’, die gepaird worden met de bieren van Kazematten. Een all-in ticket voor vrijdag 13 december bedraagt €25.

Tickets Bloedend Hart

PROGRAMMA ZATERDAG 14 DECEMBER 2019

Op zaterdag 14 december is er ‘open brouwerij’ en ‘Kazematten Café’ vanaf 10u00 ’s morgens, waar er o.a. streekproducten geserveerd zullen worden (gemaakt op basis van Wipers Times 14). Ben je nog op zoek naar een ideaal eindejaargeschenk? Gedurende de hele dag kan je terecht in de brouwerij voor geschenkpakketten, merchandising en accessoires.

Tussen 15u en 17u in de namiddag zijn er rondleidingen, reservatie via visit@kazematten.be is aanbevolen.

Om 20u45 is er een concert van Mirek Coutigny. Pianist en producer Mirek Coutigny, geboren en getogen in Ieper, sleutelde de laatste jaren aan een eigen klankwereld met elektronische en akoestische instrumenten. De mix van zijn energieke pianospel, nostalgische elektronica en subtiele strijkers resulteert in een filmische soundscape die gelijkenissen oproept aan Nils Frahm, Ólafur Arnalds en Boards of Canada. Een ticket voor dit concert bedraagt €10.

Tickets Mirek Coutigny

In 2014 hielden de families Depypere (St.Bernardus) en Ghequire (Rodenbach) brouwerij Kazematten boven de doopvont en gaven Ieper zo, na méér dan 35 jaar, haar stadsbrouwerij terug.

De unieke historische Kazematten van het Houten Paard aan de Rijselpoort in Ieper werden omgetoverd tot een authentieke brouwerij, waar bieren als Wipers Times 14, Grotten Santé, Saison Tremist en Wipers Times 16 gebrouwen worden. Onlangs werd de 3de souterrain bij de brouwerij helemaal gerenoveerd en is deze ruimte beschikbaar voor meetings & events.

Simply Easy Learning

Copyright © 2021 De Kazematten